Известие

Collapse
No announcement yet.

Странен шум при полузвиване на Алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странен шум при полузвиване на Алфа 147

Днес монтирах чисто нови зимни гуми с размер 195/65/15. По време на движение, когато завивам наляво, но не в крайно положение от гумата се чува леко тупкане. При маневра на много ниска скрост няма такова тупкане. Ако е от размера на гумите е странно, защото това се получава само при ляв завой. Моля, помогнете. Карам я така вече 70км. Опасно ли е да игнорирам този шум.

Погледни тежестите на джантите, които слагат при баланса да не опират някъде...
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Джантата върви много близо до спирачния апарат и като ти сложат тежестите за баланса, както казва колегата, те може да опират при завой. При мен беше също така, само при ляв завой, но се усещаше само при навит докрай волан, дори при ниска скорост.
      Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Ако не е от балансите - погледни си вътрешното каре.
        При мен така мистериозно тупкаше нещо и го гоних в продължение на повече от месец - спираше и почваше. Оказа се вътрешното каре.
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

аз го имах абсолютно същия проблем самоче на дясната страна Оказа се че едната тежест са ми я сложили в вътрешната страна на джаната. И тази тежешт чукаше леко шенкела. направих нов реглаж и всичко заспа

Comment

Working...
          X